Puhelin

0400 350959

Aukioloajat

Ma-pe klo 10.30-17.30

HUOM!
POIKKEUS!!!!
Perjantaina 12.8.2022 Fotonomi palvelee klo 10.30-15.00.

Maksutavat

Käteinen sekä yleisimmät maksukortit. American Express ja Diners Club eivät käy maksuksi. Laskutuksesta on sovittava etukäteen.

PALVELUMME

Kuvaus passiin, henkilökorttiin, ajokorttiin, viisumiin ja moneen muuhun tarkoitukseen.
Sähköisenä tai perinteisinä paperikuvina.

Kehyksiä eri tarpeisiin - puuta, metallia ja muovia. Kehystystyö sisältyy kehyksen hintaan.

Albumit ja kiinnitystarvikkeet.

Suurennokset ja kuvasta kuvat.

Kuvakioskista
- digikuvat 21x30 kokoon saakka nopeasti
- persoonalliset 10x15 kortit omasta digikuvastasi, runsaasti erilaisia muokattavia pohjia
- kalenterit 15x20 ja 20x30 kokoisina omasta digikuvastasi

Perinteiset filmit kuviksi ja uusi rulla kameraasi.


PASSI- JA MUUT KUVAUKSET! Halutessasi voit myös varata ajan kuvaukseen laittamalla viestiä osoitteeseen info@fotonomi.fi tai soittamalla liikkeen numeroon 0400 350959 ja kertomalla kuinka monelle henkilölle ja mihin tarkoitukseen kuvia tarvitaan. Huomioittehan, että varatulle ajalle tulevat ohittavat jonossa sillä hetkellä olevat asiakkaat.

Lähetämme kuvan valintasi mukaan joko sähköisenä lupahallinnolle tai saat ne perinteisinä tulostettuina kuvina heti mukaasi

Passikuvaus 20,00

Passia, henkilökorttia ja monia muita poliisin myöntämiä dokumentteja varten kuva lähetetään sähköisessä muodossa suoraan lupahallinnon palvelimelle. Asiakas saa kuvatunnuksen, jolla hakeminen sujuu näppärästi. Lähetämme sähköisen kuvan yleensä muutamassa minuutissa paitsi ruuhkatilanteissa hiukan myöhemmin, aina kuitenkin kuvauspäivänä.

Halutessasi saat kuvat (4 kpl) myös tulostettuina heti mukaasi. Katso alempaa Lisäpalvelut.

SÄHKÖINEN  KUVA AJOKORTTIA VARTEN
Lupahallinnolle lähetetty sähköinen kuva kelpaa myös ajokorttihakemuksen kuvaksi, mutta vasta sen jälkeen kun se on hyväksytty esim. passihakemuksen yhteydessä.
Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa passia tai henkilökorttia ja haet ensin ajokorttia ja vasta sen jälkeen esim. passia, niin  tarvitset ajokorttihakemusta varten perinteiset tulostetut kuvat.
Ajokorttikuvat saat heti mukaasi ja ne kelpaavat muuten paitsi Traficomin sähköistä Oma asiointi -palvelua käytettäessä. Traficomin ohjeen mukaan uusia kuvia ei kuitenkaan tarvita mikäli olet toimittanut sinne kuvasi vuonna 2013 tai sen jälkeen.
Lisätietoa Traficomin palveluista saat klikkaamalla tästä, sivu aukeaa omaksi ikkunakseen. 

Kuvauksiin ei yleensä tarvita ajanvarausta.

HUOM! Ukrainan sodan syttymisen jälkeen passikuvauksiin on ollut ajoittain jopa kymmeniä asiakkaita jonossa. Suosittelemme kuvausajan varaamista. Varatulla ajalla kuvaukseen tuleva ohittaa jonon.

Muiden asiakkaiden palvelun sujuvuuden varmistamiseksi suosittelemme aina ajan varaamista alle kuuden kuukauden ikäisten lasten kuvauksiin.

Viisumikuvaus 20,00

Viisumikuvat saat heti mukaasi.
Kuvat viisumihakemuksiin otetaan vaalealla taustalla ja niiden koko on korkeintaan 40x50 mm (4 kpl) tai 50x50 mm (2 kpl).
Poikkeavat kuvakoot - katso sivun alalaidasta "Poikkeukset".

Viisumihakemuskuva voidaan lähettää sähköisessä muodossa asiakkaan sähköpostiin, mikäli kohdemaa hyväksyy sähköisen kuvan. Tällaisia maita ovat mm. Kiina, USA ja Intia.

Poikkeukset lisäpalveluna jos ne ovat teknisesti mahdollisia, katso lisätietoja sivun alalaidasta.
Viisumihakemuksia, muita kuin suomalaisia dokumentteja ja erilaisia lupia ym. varten otetut kuvat leikataan asiakkaan haluamaan kokoon.

Selvitä
kohdemaasi viisumikuvan määräykset etukäteen esim. matkanjärjestäjältäsi.

Meillä tunnetaan monien maiden viisumikuvien vaatimukset ja tarvittaessa haemme tietoa lisää netistä.

Joidenkin maiden passi- tai viisumikuvan vaatimuksista ei löydy mistään yksiselitteistä ohjetta. Tämän vuoksi valintavastuu kuvakoosta, pään koosta ja sijainnista kuvassa, kuvien pinnasta (kiiltävä tai matta) ja värillisen tai mustavalkoisen kuvan valinnasta yms. seikoista on asiakkaalla.

Fotonomi ei ole asiakkaan valinnan jälkeen korvausvelvollinen vääränlaisista kuvista aiheutuneista harmeista tai kuluista.

Lisäpalvelut +5,00 / palvelu

Kuvatunnuksen lisäksi 4 kpl (max 40x50 mm), 2 kpl (max 2"x2") tai 1 kpl 10x15 samaa kuvaa mukaan.

Kuvatunnuksen lisäksi kuva asiakkaalle sähköpostiin.

Alkuperäisen kuvan tallentaminen korkeintaan kuudeksi kuukaudeksi mahdollista myöhempää käyttöä varten. Tietosuojalain takia tarvitsemme tallentamiseen asiakkaan suostumuksen. Se käy kätevästi kuittaamalla suostumuslomake kuvauksen yhteydessä. Paljon matkustavalle järjestely helpottaa viisumikuvien tilaaamista kun joka kerta ei tarvitse olla mallina vaan riittää kun ilmoittaa millaisia kuvia tarvitsee. Kuvat normaalihinnoittelun mukaan.

Poikkeukset alk. 30,00 / kuvaus

Poikkeavat kuvakoot (isompi kuin 2"x2") ja -pinnat 30,00 / 2 tai 4 kpl riippuen kohdemaan kuvamääräyksistä.
Toimitusaika työtilanteen mukaan, yleensä korkeintaan puoli tuntia mutta esim. ruuhkatilanteessa pitempi.

Poikkeavia kokoja tai pintoja ovat mm. Indonesian ja Kanadan viisumi-/passikuva (2 kpl) ja lapsen rekisteröintikuvat Venäjän viranomaisia varten (4 kpl).

Tarvittaessa lisäämme Kanadan passikuvan taakse käsin kirjoittaen Fotonomin yhteystiedot ja kuvauspäivämäärän.

Digitaaliset viisumikuvat Visumserviceä varten.
Toimitusaika työtilanteen mukaan, yleensä korkeintaan puoli tuntia mutta esim. ruuhkatilanteessa pitempi.