Kuvasta kuva

Uusi elämä vanhalle kuvalle

Alkuperäinen kuva muutetaan skannaamalla digimuotoon, jonka jälkeen siitä voidaan tehdä eri kokoisia suurennoksia.

Skannattava kuva-ala voi olla korkeintaan 210x297 mm eli A4.
Kuva voi olla suurempikin, mutta silloin siitä saadaan skannattua korkeintaan A4 kokoinen osa. Skannattavan osan täytyy olla kuvan laidassa, keskeltä kuvaa sitä ei voi skannata vioittamatta originaalia. 

Suurennosten tulostukseen käytämme Epsonin laadukkaita laitteita, musteita ja valokuvapapereita. Paperivaihtoehdot ovat kiiltävä (G eli Glossy) ja matta (L eli Luster).

Toimitusaika työtilanteen mukaan alkaen 1-2 päivää.

Likaisten kuvien puhdistusta esim. pyyhkimällä emme suosittele, koska kuva saattaa vaurioitua. Poistamme kuvasta irtopölyt ja -roskat paineilmalla ennen skannausta.

Kevyt kuvankäsittely, kuten esim. naarmujen ja roskien poisto muutaman kuvassa olevan henkilön kasvoilta tai kontrastin lisäys haalistuneelle kuvalle sisältyy hintaan. Laajemmat kuvamuokkaukset tai kuvien yhdistely ym. eivät kuulu valikoimaamme. 

Hinnat ja paperipinnat
Yksikköhinnat ovat ensimmäisen kuvan hintoja, joihin sisältyy alkuperäisen kuvan, negatiivin tai dian skannauksen hinta (4,00 € / kpl).
HUOM!
Mikäli ns. kymppikuvien (lyhyempi sivu 10 cm ja pitempi korkeintaan 18 cm) rajauksen ei tarvitse olla millintarkka, niin ne tulevat huomattavasti edullisemmiksi kuvakioskin tulostimella tulostettuina. Rajaus on silloinkin riittävän tarkka esim. kehystettäville kuville. Myös kuvien toimitusaika on kuvakioskin tulostimella tehtynä lyhyempi. Alla olevissa hinnoissa on huomioitu kuvien käsittelyn, tulostuksen ja käsinleikkuun vaatima ajankäyttö.


Kuvasta kuva -töissä minimiveloitus on 10,00 € / tilaus.

Koko max

10x15

13x18

15x20/21

18x24

20/21x30/A4

Hinta/kpl

10,00

12,00

14,00

16,00

18,00

Paperi

G, L

G, L

G, L

G, L

G, L

Kokoa A4 isommat suurennokset tilaamme alihankkijalta.
Hinta riippuu kerralla tilattavasta lukumäärästä ja toimitusajasta.
Suurennosten hinnat löydät klikkaamalla tästä
Skannaushinnaston löydät klikkaamalla tästä
Kuvakioskin hinnaston löydät klikkaamalla tästä